Nar Nina, publicaties uit 2010


Er is weer wat twijfel over een beslissing van een wethouder van lokale partij ONS

Een zeldzame diersoort binnen de gemeentegrens.
Koninginnedag.Rooms-Katholieke kerk geconfronteerd met veel kindermisbruik door personeel.Gemeentepolitieke keuzes op financieel gebied.Bij internationale wielerwedstrijden kan opeens wel een tijdelijk doorvaartverbod afgedwongen worden.WK-voetbalkoorts begint te verspreiden.

Spijkenisse in financiŽle problemen en iemand in de gemeenteraad oppert dat er een atletiekhal moet komen...

Ook in 2010 organiseert Reggy Barra weer een schitterend 3-daags festival.De formatie na de verkiezingen duurt voort en net als PVV wil nu ook 't CDA populistisch gaan doen, maar niet alle leden zijn het daar mee eens.Als Nederland en BelgiŽ de WK-voetbal in 2018 willen organiseren eist de FIFA wel dat er wat voordeeltjes voor haar bij wet worden geregeld.Aanpassing doorstroming in deel van Spijkenisse.
Ophoging molen kostte meer dan wethouder beloofde, terwijl de molenaar dit voor aanvang al gemeld had.De formatie is rond, de PVV gedoogd een kabinet met VVD en CDA ministers.Bij de verkiezingen voor de Tweede Kamer is de PVV in Spijkenisse veruit de grootste partij geworden.
De dag na de verkiezingen kwam de PVV al terug op het breekpunt dat de pensioengerechtigde leeftijd van 65 absoluut niet verhoogd zou worden.Terug naar de Nar Nina beginpagina.